Samos AV

Информация
Кат. No: 80/200 SAMOS AV
Тип: СВОБОДНОСТОЯЩИ ПРУЖИНИ
Система: МАТРАЦИ


РазмерЦена 
160/200 см.  
80х200 см.  
82х190 см.  
90х200 см.  
120х200 см.  
140х200 см.  
164х190 см.  
180х200 см.  


Матрак SAMOS AV – всички говорят за него!
Няма да хвалим този матрак, нито ще му правим реклама. Защото той не се нуждае от такава. Истинската реклама на SAMOS AV са неговите ползватели – доволните клиенти. Търсят го пак и пак след месеци и дори след години, когато са сменили жилището или обзавеждат самостоятелна стая на порасналото си дете... Забравили дори името на матрака, но не и насладата да отпочиват върху него. „Случвало се е, клиенти да дойдат с бон от предишната си покупка и да кажат: „Искаме отново същия!”, разказва един от продавач-консултантите на „Арон”. Статистиките от продажбите показват, че това е един от най-продаваните матраци на компанията. Е, нямаше да правим реклама, но няма как да подминем факта, че е и един от най-здравите.
И още малко факти:
Матракът SAMOS AV е изработен от пружини от висококачествена стомана със седем зони на твърдост, разположени в отделни джобчета. Това осигурява индивидуална работа на всяка пружина и увеличава еластичността на матрака. Представете си 640 пружини (в матрак с размери 140/200 cм)! И всяка работи самостоятелно, отчитайки всяко движение на тялото ви!
Седемте зони на твърдост имат анатомична функция – поддържат по-здраво по-тежките части на тялото и осигуряват по-голяма мекота на по-леките.
Пружиненият механизъм е изолиран с тапицерска вложка (300 гр/куб. м) и 25-милиметров слой от полиуретанова пяна с висока еластичност, изключителна здравина и много проветрива. Така пружините са защитени от влага и износване не само отвътре, но и отвън.
От огъване настрани при натиск пък ги предпазва страничен кант от високоеластична полиуретанова пяна с плътнос 35 кг/куб. м.
 
Калъфът на SAMOS AV е двустранно пикиран с двойно по-дебела от средната за матрак антиалергична вата (400 гр/км. м). Тя защитава двойно повече матрака от бактерии и прахови акари. ”Дишащите” влакна на материята регулират влагата и елиминират развитието на микроорганизми. Това обаче не е най-забележителното на SAMOS AV. В калъфа му е вложен екстракт от алое вера. Едва ли има някой, който да не познава благотворната грижа на алоето за кожата, успокояващото и антибактериалното му действие. За скептиците, които ще се подсмихнат недоверчиво, ще отбележим само, че това действие не е вечно. С всяко изпиране на калъфа то намалява. Но все пак издържа цели шест пранета при температура до 60 градуса на свалящия се калъф. Дамаската на SAMOS AV е наполовина памучна, а останалата й част е полиамид и полиестер.
SAMOS AV е матракът, за който говорят най-много клиентите на „Арон”. Поговорете и вие и превърнете жилището си в дом!

 

Виж всички елементи от системата: МАТРАЦИCreated by: 123.BG
Design: JMK Design