Samos AV

Информация
Кат. No: 80/200 SAMOS AV
Тип: СВОБОДНОСТОЯЩИ ПРУЖИНИ
Система: МАТРАЦИ
Цена:
Цената не включва услугите доставка, качване и монтаж.
209 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT


РазмерЦена 
80х200 см. 209 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT
82х190 см. 223 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT
90х200 см. 223 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT
120х200 см. 308 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT
140х200 см. 337 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT
160х200 см. 401 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT
164х190 см. 401 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT
180х200 см. 447 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT
Матрак SAMOS AV – всички говорят за него!
Няма да хвалим този матрак, нито ще му правим реклама. Защото той не се нуждае от такава. Истинската реклама на SAMOS AV са неговите ползватели – доволните клиенти. Търсят го пак и пак след месеци и дори след години, когато са сменили жилището или обзавеждат самостоятелна стая на порасналото си дете... Забравили дори името на матрака, но не и насладата да отпочиват върху него. „Случвало се е, клиенти да дойдат с бон от предишната си покупка и да кажат: „Искаме отново същия!”, разказва един от продавач-консултантите на „Арон”. Статистиките от продажбите показват, че това е един от най-продаваните матраци на компанията. Е, нямаше да правим реклама, но няма как да подминем факта, че е и един от най-здравите.
И още малко факти:
Матракът SAMOS AV е изработен от пружини от висококачествена стомана със седем зони на твърдост, разположени в отделни джобчета. Това осигурява индивидуална работа на всяка пружина и увеличава еластичността на матрака. Представете си 640 пружини (в матрак с размери 140/200 cм)! И всяка работи самостоятелно, отчитайки всяко движение на тялото ви!
Седемте зони на твърдост имат анатомична функция – поддържат по-здраво по-тежките части на тялото и осигуряват по-голяма мекота на по-леките.
Пружиненият механизъм е изолиран с тапицерска вложка (300 гр/куб. м) и 25-милиметров слой от полиуретанова пяна с висока еластичност, изключителна здравина и много проветрива. Така пружините са защитени от влага и износване не само отвътре, но и отвън.
От огъване настрани при натиск пък ги предпазва страничен кант от високоеластична полиуретанова пяна с плътнос 35 кг/куб. м.
 
Калъфът на SAMOS AV е двустранно пикиран с двойно по-дебела от средната за матрак антиалергична вата (400 гр/км. м). Тя защитава двойно повече матрака от бактерии и прахови акари. ”Дишащите” влакна на материята регулират влагата и елиминират развитието на микроорганизми. Това обаче не е най-забележителното на SAMOS AV. В калъфа му е вложен екстракт от алое вера. Едва ли има някой, който да не познава благотворната грижа на алоето за кожата, успокояващото и антибактериалното му действие. За скептиците, които ще се подсмихнат недоверчиво, ще отбележим само, че това действие не е вечно. С всяко изпиране на калъфа то намалява. Но все пак издържа цели шест пранета при температура до 60 градуса на свалящия се калъф. Дамаската на SAMOS AV е наполовина памучна, а останалата й част е полиамид и полиестер.
SAMOS AV е матракът, за който говорят най-много клиентите на „Арон”. Поговорете и вие и превърнете жилището си в дом!

 

Виж всички елементи от системата: МАТРАЦИCreated by: 123.BG
Design: JMK DesignЩастливи сме да ви съобщим, че благодарение на вас, доволните ни клиенти, марката "Арон" спечели златен медал за качество от Швейцарския институт „ICERTIAS”.


Ние от "Мебели Арон" вярваме, че ниските цени не трябва да са за сметка на качеството, затова винаги търсим оптималния баланс в продуктите, които предлагаме на доверените си клиенти. Нашата цел е постоянно да удовлетворяваме поставените ни изисквания, защото силата на "Мебели Арон" идва от хората, които избират нас измежду всички мебелни марки в България.

Линк към отличието: http://www.qudal.com/bulgaria-35PW57