CHARLY

Информация
Кат. No: CHARLY OFF-5542
Тип: ОФИС СТОЛОВЕ
Система: ОФИС МЕБЕЛИ
Цена:
Цената не включва услугите доставка, качване и монтаж.
233 лв.
-6%
219 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT


Офис стол CHARLY – с качества на мениджър!

Размери: 122/70/66 см

Максимална товароносимост: 150кг.

Мултифункционален люлеещ се Butterfly механизъм със застопоряване в точка по избор.

 

Изключително комфортен, директорският стол CHARLY ще покрие всичките ви изисквания за офис стол. Защото притежава качествата на успешния мениджър, седящ върху него.

Добрият мениджър е решителен и поема риск, въпреки че това качество е свързано с голямо напрежение и усилие. Офис стол CHARLY е проектиран да поема напрежение с товароносимост до 130 кг. С него може да рискувате!

За мениджъра динамиката, като качество, означава склонност към движение, промяна, инициативност и желание за работа. За динамиката на офис стол CHARLY се грижат амортисьорния и люлеещия се механизми, които позволяват да се регулира височината на седалката. Така според конкретната необходимост, може да промените стола от нисък на висок и обратното. Облегалката също може да се движи, като създава релаксиращо люлеене напред-назад. Най-голямата динамика обаче е в петте гумирани колелца, които позволяват безшумно и лесно придвижване само с леко избутване на стола.

Мениджърът следва да бъде и надежден партньор. Такъв е и CHARLY. Висококачествената му изработката е дело на един от най-добрите производители на офис мебели. Въпреки че е динамичен и склонен към промяна, CHARLY няма да ви подведе. Той притежава надежден бътерфлай механизъм, с помощта на който винаги може да застопорявате облегалката в определена позиция. Искате да работите мобилизирано и да сте по-изправен или по-лежерно - в полулегнала поза, може да разчитате на този стол.

Но мениджърът е и самоуверен, защото вярва в собствените си сили и приема предизвикателствата. Вижте белите декоративни шевове по черната еко кожа на CHARLY и ще се убедите, че е доста дързък и самоуверен. Но пък му стоят изискано и всъщност го правят доста интересен.

И не на последно място добрият мениджърът трябва да убеждава и подкрепя хората, с които работи. Едва ли има нещо по-убедително в CHARLY от ергономичния му дизайн. Той поддържа гръбнака и тялото в естествената му стойка, когато сте седнали. За това дискомфортът и болката в гърба от продължителната работа зад бюрото с този офис стол просто не съществуват.   

Това бяха качествата, които всеки мениджър придобива в процеса на учене и практика. Те бяха проектирани и при изработката на офис стол CHARLY. Ако обаче вие притежавате и вродените качества на лидер - логическо и абстрактно мислене, наблюдателност и памет, фантазия и творчество, няма как да не забележите и оцените CHARLY. Най-доброто решение за офиса на вашата лидерска натура!

 

Виж всички елементи от системата: ОФИС МЕБЕЛИCreated by: 123.BG
Design: JMK DesignЩастливи сме да ви съобщим, че благодарение на вас, доволните ни клиенти, марката "Арон" спечели златен медал за качество от Швейцарския институт „ICERTIAS”.


Ние от "Мебели Арон" вярваме, че ниските цени не трябва да са за сметка на качеството, затова винаги търсим оптималния баланс в продуктите, които предлагаме на доверените си клиенти. Нашата цел е постоянно да удовлетворяваме поставените ни изисквания, защото силата на "Мебели Арон" идва от хората, които избират нас измежду всички мебелни марки в България.

Линк към отличието: http://www.qudal.com/bulgaria-35PW57