CHARLY

Информация
Кат. No: CHARLY OFF-5542
Тип: ОФИС СТОЛОВЕ
Система: ОФИС МЕБЕЛИ
Цена:

Oтстъпка от -15% важи за наличните на склад и на поръчка мебели и матраци. В тази цена не са включени услугите, доставка, монтаж, качване и внасяне. За повече информация, моля посетете най-близкия ни магазин.


320 лв.
-30%
224 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT


Офис стол CHARLY – с качества на мениджър!

Размери: 122/70/66 см

Максимална товароносимост: 150кг.

Мултифункционален люлеещ се MULTIBLOCK механизъм със застопоряване в точка по избор.

 

Изключително комфортен, директорският стол CHARLY ще покрие всичките ви изисквания за офис стол. Защото притежава качествата на успешния мениджър, седящ върху него.

Добрият мениджър е решителен и поема риск, въпреки че това качество е свързано с голямо напрежение и усилие. Офис стол CHARLY е проектиран да поема напрежение с товароносимост до 130 кг. С него може да рискувате!

За мениджъра динамиката, като качество, означава склонност към движение, промяна, инициативност и желание за работа. За динамиката на офис стол CHARLY се грижат амортисьорния и люлеещия се механизми, които позволяват да се регулира височината на седалката. Така според конкретната необходимост, може да промените стола от нисък на висок и обратното. Облегалката също може да се движи, като създава релаксиращо люлеене напред-назад. Най-голямата динамика обаче е в петте гумирани колелца, които позволяват безшумно и лесно придвижване само с леко избутване на стола.

Мениджърът следва да бъде и надежден партньор. Такъв е и CHARLY. Висококачествената му изработката е дело на един от най-добрите производители на офис мебели. Въпреки че е динамичен и склонен към промяна, CHARLY няма да ви подведе. Той притежава надежден бътерфлай механизъм, с помощта на който винаги може да застопорявате облегалката в определена позиция. Искате да работите мобилизирано и да сте по-изправен или по-лежерно - в полулегнала поза, може да разчитате на този стол.

Но мениджърът е и самоуверен, защото вярва в собствените си сили и приема предизвикателствата. Вижте белите декоративни шевове по черната еко кожа на CHARLY и ще се убедите, че е доста дързък и самоуверен. Но пък му стоят изискано и всъщност го правят доста интересен.

И не на последно място добрият мениджърът трябва да убеждава и подкрепя хората, с които работи. Едва ли има нещо по-убедително в CHARLY от ергономичния му дизайн. Той поддържа гръбнака и тялото в естествената му стойка, когато сте седнали. За това дискомфортът и болката в гърба от продължителната работа зад бюрото с този офис стол просто не съществуват.   

Това бяха качествата, които всеки мениджър придобива в процеса на учене и практика. Те бяха проектирани и при изработката на офис стол CHARLY. Ако обаче вие притежавате и вродените качества на лидер - логическо и абстрактно мислене, наблюдателност и памет, фантазия и творчество, няма как да не забележите и оцените CHARLY. Най-доброто решение за офиса на вашата лидерска натура!

 

Виж всички елементи от системата: ОФИС МЕБЕЛИCreated by: 123.BG
Design: JMK Design