BALI

Информация
Кат. No: BALI
Тип: ДНЕВНА СТАЯ Секции
Система: СЕКЦИИ
Цена:
Цената не включва услугите доставка, качване и монтаж.
215 лв.
Купи с <span>JET</span>CREDIT


Секция BALI – свободата да подреждате по свой вкус

Секция BALI е едновременно стилна и функционална секция за обзавеждане на дневна. Подходяща както за малки, така и за средно големи помещения, тя ще ви даде свободата да приложите индивидуалност при подреждането на интериора. Всяка част от тази секция е самостоятелна и може да се мести според особеностите на стаята и собственото ви виждане. Така вместо един, ще имате четири секционни модула, които да разположите, както и където решите.

Високият секционен шкаф изглежда като най-големия елемент от секция BALI, но в същото време е и най-компактния. Изключително удобен е за поставяне в ниша или в малък ъгъл. Състои се от витрина, разделена от три рафта, която се затваря от две стъклени врати. Долната му част е с врата, тип „барче”.

Ниският шкаф е разделен на две от един рафт за по-голямо удобство при  разпределение на вещите. Тв шкафът е най-дългият и най-широк елемент от секцията. Той е с две врати, тип „барче”, и две отворени ниши. Над него може да се постави полицата. Тя създава повече стил и уют в дневната.

Подредени един до друг, всички елементи от секция BALI заемат 235 см ширина, 42 см дължина и 180 см височина.   

Решена в класическа цветова комбинация - венге и бяло, рядко има интериор към който тази мебел да не подхожда. Дръжките са сребристо сиви, хоризонтални и достатъчно големи, за бъдат обхванати от цяла длан.

Въпреки че носи името най-красивия тропически остров, BALI е родена в България и носи качеството и отпечатъка на родното производство. Вземете тази секция от „Арон” и превърнете жилището си в прекрасен дом!

Виж всички елементи от системата: СЕКЦИИCreated by: 123.BG
Design: JMK DesignЩастливи сме да ви съобщим, че благодарение на вас, доволните ни клиенти, марката "Арон" спечели златен медал за качество от Швейцарския институт „ICERTIAS”.


Ние от "Мебели Арон" вярваме, че ниските цени не трябва да са за сметка на качеството, затова винаги търсим оптималния баланс в продуктите, които предлагаме на доверените си клиенти. Нашата цел е постоянно да удовлетворяваме поставените ни изисквания, защото силата на "Мебели Арон" идва от хората, които избират нас измежду всички мебелни марки в България.

Линк към отличието: http://www.qudal.com/bulgaria-35PW57