BALI

Информация
Кат. No: BALI
Тип: ДНЕВНА СТАЯ Секции
Система: СЕКЦИИ


Секция BALI – свободата да подреждате по свой вкус

Секция BALI е едновременно стилна и функционална секция за обзавеждане на дневна. Подходяща както за малки, така и за средно големи помещения, тя ще ви даде свободата да приложите индивидуалност при подреждането на интериора. Всяка част от тази секция е самостоятелна и може да се мести според особеностите на стаята и собственото ви виждане. Така вместо един, ще имате четири секционни модула, които да разположите, както и където решите.

Високият секционен шкаф изглежда като най-големия елемент от секция BALI, но в същото време е и най-компактния. Изключително удобен е за поставяне в ниша или в малък ъгъл. Състои се от витрина, разделена от три рафта, която се затваря от две стъклени врати. Долната му част е с врата, тип „барче”.

Ниският шкаф е разделен на две от един рафт за по-голямо удобство при  разпределение на вещите. Тв шкафът е най-дългият и най-широк елемент от секцията. Той е с две врати, тип „барче”, и две отворени ниши. Над него може да се постави полицата. Тя създава повече стил и уют в дневната.

Подредени един до друг, всички елементи от секция BALI заемат 235 см ширина, 42 см дължина и 180 см височина.   

Решена в класическа цветова комбинация - венге и бяло, рядко има интериор към който тази мебел да не подхожда. Дръжките са сребристо сиви, хоризонтални и достатъчно големи, за бъдат обхванати от цяла длан.

Въпреки че носи името най-красивия тропически остров, BALI е родена в България и носи качеството и отпечатъка на родното производство. Вземете тази секция от „Арон” и превърнете жилището си в прекрасен дом!

Виж всички елементи от системата: СЕКЦИИCreated by: 123.BG
Design: JMK Design